Élő online képzések

Az előző hónapokban, hetekben, napokban a koronavírus által kialakult helyzetről egy dolgot biztosan tudunk. Olyan új helyzetbe kerültünk szervezeti és egyéni szinten is, amiben még soha nem voltunk, és aminek a megoldásában az eddigi módszereink nem, vagy éppen nem úgy működnek, mint eddig. Nincs ez másként a képzések területén sem.

Ebben az új helyzetben ÚJ DILEMMÁK fogalmazódnak meg:

  • Hogyan fejleszthetem a nehéz helyzetekkel való megküzdés képességét?
  • Mit tudok tenni a lelki állóképesség növelése érdekében?
  • Hogyan tudom segíteni a szükséges változások bevezetését és elfogadását?
  • Hogyan kezeljem az esetleges krízishelyzeteket?
  • Hogyan tudom munkatársaim motivációját fentartani amikor otthonról dolgoznak?
  • Hogyan használjam fel proaktívan a kényszer karantén idejét?
  • Mikor tudom a tervezett fejlesztéseket megtartani, hiszen amikor visszaáll a régi rendszer mindenki teljes gőzzel dolgozni fog!

Ezen dilemmák megoldására állítottuk össze ÉLŐ-online képzéseinket.

Élő-online kurzusaink lehetővé teszik, hogy a résztvevők otthonról, biztonságos és kényelmes környezetben fejlesszék önmagukat!

Nagy előnye még ezeknek a kurzusoknak, hogy ebben a speciális helyzetben, amit a bezártság és a személyes kapcsolati korlátozás okoz, oldják az elszigetelődést. Kapcsolatban maradunk kollégáinkkal, együtt gondolkodunk közös dolgainkon, vagy éppen kapcsolatba lépünk hasonló dilemmákkal küzdőkkel, tapasztalatcserével, kérdésfeltevéssel segítjük egymást az önfejlődés útján.

Programjaink interaktív módon zajlanak, alapvetően a videókonferenciák során használt technikai lehetőségek igénybevételével. A tréner az adott témakört nem csupán személyes varázsával, hanem különböző digitális eszközök segítségével - például PowerPointos és videós bejátszásokkal – dolgozza fel, a csoportdinamikát kifejezetten az on-line kurzus módszertani elemeivel alakítja ki és tartja fent végig a program során. Természetesen minden résztvevőnek van lehetősége kérdésfeltevésre, vélemény megfogalmazásra, reflektálásra, sőt páros gyakorlatok lebonyolítására is, pld. egyes képzéseknél a résztvevők négyszemközti online összeköttetésben dolgoznak, tárgyalástechnikán egymással tárgyalnak.

Céges megrendelés esetében az élő online képzéseinket mindenkor a szervezethez és a csapat fejlesztési igényéhez igazítjuk.

Programjainkat nyitott képzések keretében is elindítjuk!

Új fejlesztésű élő online tréningjeink:

Állandó programjaink közül az alábbiak érhetőek el online:

Érdeklődés

Ha a fenti témák közül bármelyik felkeltette érdeklődésed, kérünk lépj velünk kapcsolatba!